Relatietherapie Buren – Geldermalsen

Cherry van Veenendaal - Therapie Geldermalsen

Op zoek naar een relatietherapeut

Ben je op zoek naar relatietherapie in Geldermalsen?
Het is bekend dat 70% van de stellen met relatieproblemen kampt. En wanneer kies je er dan samen voor om er aan te werken? Een relatie is zo intiem, meestal zoeken mensen pas hulp als er echt grote problemen zijn.

En de weg uit deze problemen vergt moed, want u moet allebei naar uw eigen aandeel in de problemen kijken om daaraan te kunnen werken. Dat een cliënt mij het vertrouwen geeft om hem of haar te begeleiden bij een levensvraagstuk blijf ik bijzonder vinden.

EFT relatietherapie

Hoe gaan we dan werken? Ik zet EFT relatietherapie in om te onderzoeken in welke negatieve cirkels jullie vastgelopen zijn. Met deze inzichten krijgen we de werkelijke angsten en behoeften boven water. Daarna gaan we doelgericht en interactief werken aan verbetering, want ik hou van resultaat. Ik begeleid jullie altijd met respect en zorgzaamheid.

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem even contact met mij op.

Cherry
Geregistreerd bij LVPW en RBCZ