Persoonlijk

Cherry van Veenendaal - Therapie Geldermalsen

Cherry van Veenendaal

Mijn naam is Cherry van Veenendaal en ik werk al 12 jaar met zeer veel plezier in mijn eigen praktijk voor psychosociale hulpverlening. Ik krijg veel energie van dit werk en investeer dat in de cliënt. Wat is er dan zo leuk aan? Ik krijg inderdaad vaak de opmerking dat het “vast een zwaar beroep is”. Een begrijpelijke opmerking. Maar zo zie ik het niet.

Transformatie

Ik zie de client en zijn of haar vraagstuk als een onderzoek voor mij tot een mooie kans voor verbetering voor de cliënt. Een transformatie. En als een transformatie goed wordt begeleid kan dit tot kleur en vrijheid leiden.

Ik onderzoek met de client hoe hij of zij op dit punt is terecht gekomen. Dan kijk ik welke vorm van therapie het beste bij deze client past, want iedereen is anders en ook thema’s vragen om verschillende therapievormen.

Doelgericht

Daarna gaan we doelgericht te werk, want ik hou van resultaat. Dat doen we interactief, want de client is zelf de sleutel naar verbetering. En dan is het cirkeltje wat mij betreft rond. Want als de client weer met meer plezier, zekerheid, licht, lucht, inzichten, etc. aan het leven kan deelnemen heb ik voldoening.

Ik ben geschoold als psychosociaal therapeut en systeemtherapeut. Ik blijf mezelf ontwikkelen in mijn vakgebied op allerlei manieren. Mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging LVPW staat daar ook garant voor. Mijn consulten worden vergoed uit de aanvullende ziektekostenverzekering.

Opleidingen

 • HBO Psychosociale hulpverlening – Stichting Psychosociale Opleidingen Utrecht (SPSO)
 • Bijscholing psychosociale basiskennis – Bijscholingsinstituut voor therapeuten Beverwijk
 • ACT gedragstherapie – Universiteit Heerlen
 • Trainingen – Doorvraagtechnieken – Dreamfactory
 • Trainingen – Mentale weerbaarheid – RHDHV
 • Trainingen – Psychologie proeverij – Secretary Management Institute
 • Trainingen – Op verhaal komen – Phoenix opleidingen Utrecht
 • Trainingen – Overdracht in leidinggeven – Phoenix opleidingen Utrecht
 • Trainingen – Train de trainer – Ruysdael trainingen Driebergen
 • AGB code 90-040179

Registraties

 • LVPW – Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden
 • TCZ – Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg
 • SCAG – Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem even contact met mij op.

Cherry
Geregistreerd bij LVPW en RBCZ